سیم خاردار

سیم خاردار

سیم خاردار(Barbed wire) سیمی است با لبه هایی تیز و برنده که این لبه های تیز و برنده در فاصله هایی معقولی از هم قرار گرفته شده اند.

کاربرد این سیم خاردار در تبریز و سایر شهرها حفاظتی فولادی در پروژه هایی مانند حصارکشی باغ ها ، مزارع و پادگان ها و منطق تحت حفاظت دولت کاربرد بسیار زیادی دارند.

 

سیم خاردار

این محصول حصار کشی در کنار تیر حصار یا پایه فنس و توری حصاری و دیگر متعلقات فنس کشی، پروژه ی تکمیل حصار و فنس پیرامونی یک محدوده را به سرانجام می رساند.

جالب است بدانید که در یک تحقیق در رابطه با انواع سیم خاردار، نزدیک به هشتصد نوع  مختلف شناسایی شده است .

عواملی مانند جنس و سایز سیم اصلی، خار یا تیغ آن و همچنین در روش به کار گیری سیم خاردار در این گوناگونی تاثیر دارند. ولی در کل دو نوع طبقه بندی خطی و حلقوی مطرح شده است.
خطی
یکی از انواع این محصول حصار کشی رایج و پرطرف دار نوع خطی می باشه همان طور که از نام این نوع سیم خاردار مشخص است، این سیم خاردار به صورت خطی در یک امتداد نصب می گردد.

بدین صورت که فاصله یبین دو حصار بسته به کابرد آن می تواند متشکل از یک یا چند رشته سیم خاردار به صورت مستقیم پوشش داده شود.

سیم‌خاردار خطی متشکل از دو رشته مفتول گالوانیزه در هم تنیده شده به قطر 2.5 میلی‌متر به عنوان راستا و دو رشته مفتول گالوانیزه به قطر 2 میلی‌متر به عنوان خار تشکیل شده است.
دو حصار می تواند با یک یا چند رشته سیم خاردار به صورت مستقیم پوشش داده شود. اما با توجه به اینکه نوع خار نیز می تواند متفاوت باشد عملا سیم خاردار خطی خود به دو دسته طبقه‌بندی می گردد:

خطی سوزنی

خطی تیغی (تبری)

خطی سوزنی

نوع خطی سوزنی عمدتا از چهار رشته سیم مفتول گالوانیزه ساخته می شود. دو رشته از این سیم ها به دور هم تابیده و دو رشته ی دیگر در فواصل مشخصی به دور دو رشته مستقیم، تابیده و در هر نقطه چهار خار تیز و برنده ایجاد می کند.

نزدیک بودن خار های نوع خطی سوزنی، مقاومت آن را افزایش داده و کیفیت آن را افزایش می دهد. در برخی از انواع ساده این به جای دو رشته از یک رشته استفاده می شود.

 

 

مشخصات فنی سیم خاردار خطی سوزنی:

بسته بندی این به صورت کلاف یا به اصطلاح توپی است که وزن هر کلاف به صورت تقریبی نزدیک 25 کیلو گرم می باشد.

در این نوع  رشته هایی که به عنوان رشته ی پایه و در وسط به هم تنیده شده اند قطری به اندازه ی 5/2 میلی متر دارد و قطر رشته ای که به دور رشته ی پایه پیچ می خورد 2 میلی‌متر است.فاصله ی بین این خارها می تواند بین 7 تا 10 سانتیمتر متغیر باشد.

سیم خاردار خطی تیغی یا تبری

این نوع نسبت به نوع خطی سوزنی مدرن تر می باشد و به جای خار دارای تیغ می باشند. در نوع خطی تیغی، جنس خار یا تیغ مورد استفاده ورق گالوانیزه تولید است که با قطرهای مختلف ارائه می شود.

نوع خطی تبری در بازار به صورت کلاف یا توپی قابل عرضه می شود. میانگین وزن کلاف های نوع تبری خطی بین 20 تا 25 کیلوگرم است.

نوع حلقوی چیست؟

نوع حلقوی نوع دیگر موجود در بازار است. تنها تفاوت عمده ی این نوع با  خطی فقط درحالت حلقوی بودن آن است.

در مواردی برای حفظ حالت حلقوی آن در هر دور آن یک بست قرار دارد تا این حلقه ها از همدیگر باز نشوند.

نوع حلقوی به دو دسته ی مختلف تقسیم بندی می شود و در سه سایز ارئه می شود.

حلقوی معمولی یا سوزنی

نوع  معمولی یا سوزنی از جنس فولاد و بسیار مقاوم و محکم می باشد. این سیم خاردار در شیراز در واقع از رشته های فولادی تهیه تولید شده است.

این رشته های فنر مانند به یکدیگر پیچ خورده اندکه بسیار مستحکم می باشند و همچنین از مقاوت کششی بالایی برخوردار هستند.

سیم خاردار حلقوی تبری یا لیزری

یکی از مقاوم ترین و مستحکم ترین سیم خاردار موجود، سیم خاردار های حلقوی لیزری می باشد. این محصول نیز متشکل از یک رشته اصلی راسته و خارهای تیغی یا تبری شکل می باشد.

خار های تبر مانندی به رشته ی پایه پرس می شوند.تیغ های این نوع سیم خاردار از ورق گالوانیزه می باشد. نوعی سیم خاردار تیغی به طور یکپارچه از ورق تولید می گردد که کیفیت تیغ های بسیار بالایی دارد.

 

 

مدل اسرائیلی نیزمعروف است.این سیم ها نسبت به مدل های دیگر در برابر شرایط مختلف آب و هوایی و فشار های بالای فیزیکی مقاوم تر می باشد.

اهمیت استفاده از سیم خاردار در مشهد

این محصول حصار کشی مزیت های زیادی برای کسانی که این روش را انتخاب کرده اند دارند .

از مهم ترین از دلایل پرطرفدار بودن این محصول  می توان به ضد زنگ بودن و دوام بالا، ایمنی بالا،نصب و باز کردن سریع، ایجاد مزاحمت برای حیوانات به دلیل خاردار بودن سیم ها، سبک بودن و هزینه کم نسبت به سایر روش ها و مناسب برای هر مکان و فضا اشاره کرد.

سیم خاردار ها اعم از خطی و حلقوی کاربرد های فراوانی دارند از این محصول  می توان در مناطق نظامی و امنیتی، مناطق محافظتی ،فرودگاه ها، کارخانه ها، مقر های سازمانی مهم استفاده کرد.

تفاوت نوع خطی و حلقوی در چیست؟

پارامترهایی مانند ضخامت مفتول و ضخامت و نوع خار و نوع سیم در قیمت سیم خار دار تاثیر گذار است.

کاربرد سیم خاردار در هنگام خرید بسیار حائز اهمیت است تا بسته به نیاز نوع سیم خاردار را انتخاب نمود.
سیم خاردار خطی نسبت به نوع دیگر خود قیمت مناسب تری دارد به همین سبب در بین افراد محبوب می باشد.

علاوه بر قیمت پایین سیم خاردار خطی، نصب آسان و راحت آن با استقبال بالای کاربران روبرو شده است.
قیمت سیم خاردا های تبری حلقوی نسبت به مدل های دیگر بالاتر می باشد البته ناگفته نماند که این مدل مقاومت بسیار بالایی را دارا می باشد.

به همین جهت می توان از آن برای حفظ امنیت مناطق حساس ها استفاده کرد.

تاریخچه سیم خاردار در اصفهان
در سال های اول زندگی بشر قبل انسان ها از اجسامی مانند گل، چوب، سنگ و علف‌های تیغ دار برای ایجاد موانع و یا تعیین مرزها از وسایل طبیعی اطراف خود استفاده می کردند.

استفاده از این وسایل آنچنان کاربردی و پاسخگوی نیازشان نبود.

تا این که در سال ۱۸۷۰ میلادی افراد سیم‌های نرم با کیفیت بالا در همه ابعاد و طول‌های گوناگون تولید کردند.

این سیم ها بیشتر برای دامداران مناسب و کاربردی بود. آنها این سیم‌ ها را برای نرده‌ کشی و حصار بندی محل نگهداری دام‌ها استفاده می کردند.

در سال ۱۸۶۷ میلادی دو نفر برای افزایش بازدارندگی سیم‌ های نرم دست شروع به کار کردند ولی زحمت و تلاش آنها بی نتیجه ماند.

تا اینکه در سال ۱۸۶۷ مایکل کلی روش برای گره‌ دار کردن سیم اختراع کرد که از این روش تا سال ۱۸۷۴ استفاده شد.
بعد از سالها در سال ۱۸۹۵ میلادی، کشور پرتغال، برای مرزهای جنگ، از سیم خاردار استفاده کرد. و بعد از پایان جنگ، باعث شد این محصول طرفداران زیادی داشته باشد.

با گذشت زمان و افزایش نیاز ها به روش های محافظتی و امنیتی سیم خاردارهای جدیدی متناسب با این نیازها تولید شدند.

سیم خاردار در تهران به صورت عمده با کیفیت استاندارد از مهم ترین اولویت های این مجموعه می باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *